Hyde Park - o wszystkim i niczym
Hyde Park - o wszystkim i niczym
Witam, jestem z okolic krakowa, przymierzam się do kupna transalpa 650 i chciałbym prosić o pomoc w ocenie tego motocykla : http://motoshow.otomoto.pl/index.php?se ... d=M2450664 . Dzwoniłem do sprzedawcy i mówił że przebieg to 46 tys. km - nie wiem czy to dużo czy ok jak na ten rocznik, może ktoś z Was mieszka niedaleko i wie coś na temat tego handlarza lub mógłby przy okazji sprawdzić to moto. Z góry dziękuję, pzdr
- Biedron
- pogłębiacz bieżnika
- Mój motocykl: nie mam już TA
Re: Hyde Park - o wszystkim i niczym
Mamy kolego do tego specjalny dział. Przeczytaj i pytaj
viewtopic.php?f=15&t=5627
viewtopic.php?f=15&t=5627
Biedron
-
- osiedlowy kaskader
- Mój motocykl: XL600V
Chankrymski nie leciałeś przypadkiem w niedzielę przez Przeworsk? Widziałem 2 Trampki koło południa na krośnieńskich blachach. Jeśli tak to często latacie w te kierunki??
Coraz częściej ale nigdy więcej 13tego . Bardzo malownicze tereny. Pewnie tam jeszcze zajrzymy gdy aura dopisze, co nie CHAN?
- chankrymski
- czyściciel nagaru
- Mój motocykl: XL700V
Nie inaczej Dość pechowy dla nas ten kierunek ale dalim rade
kilka fotek https://picasaweb.google.com/111734178209127324272
blog chanki http://www.chanowie.blogspot.com/
-
- osiedlowy kaskader
W takim razie może uda się kiedyś pośmigać razem. Częściej wybieram się w Bieszczady niż wokół komina ale może kiedyś. Z waszych opisów wnioskuję że nawet 13 niedziela może być pechowy, czyżby tak było?
- I-Żaglówka
- Czytacz
- Mój motocykl: nie mam motocykla
oj było pechowo, ale zabawnie.. Panowie z resztą przyjęli niespodzianki losowe z prawie stoickim spokojem.
wiem, bo i ja tam byłam, i za śrubką też patrzyłam......
dodałabym fotkę na pamiątkę, ale nie chce siary robić...
wiem, bo i ja tam byłam, i za śrubką też patrzyłam......
dodałabym fotkę na pamiątkę, ale nie chce siary robić...
"Kłopot z życiem polega na tym,
że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie."
Terry Pratchett
że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie."
Terry Pratchett
- Thorin
- łamacz szprych
- Mój motocykl: XL650V
Błądząc po youtube natknąłem się na to wesołe twoarzystwo
chętnie bym dołączył
chętnie bym dołączył
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo
- chankrymski
- czyściciel nagaru
- Mój motocykl: XL700V
gość na romecie mnie rozczulił
kilka fotek https://picasaweb.google.com/111734178209127324272
-
- osiedlowy kaskader
Ludzie maja wyobraźnie "Komar" the best
- tomson
- dwusuwowy rider
- Mój motocykl: nie mam już TA
chłopaki ostro pogrywają ))
-
- osiedlowy kaskader
Witam wszystkich wiosennie. Coś to nasze lokalne zamarło. Ludzie przyroda budzi się do życia a wy śpicie??
Ktoś się wybiera z podkarpackiego na rozpoczęcie sezonu na Jasną górę?
Tylko proszę się nie przenosić dyskusji z ogólnego forum dlaczego jadę lub nie.
Może rozgrzejemy się choć tutaj bo na zewnątrz zimno
-
- miejski lanser
- Kontakt:
Najlepsze tereny do jazdy, wiec może tym wszyscy zajęci . Tydzień temu kolejny raz odwiedziłem Beskid Niski dzielony z Małopolską, Wisłoka wysoka po roztopach i deszczach -buty z membraną są dobre dopóki nie wlewa sie goraczar132 pisze:Witam wszystkich wiosennie. Coś to nasze lokalne zamarło. Ludzie przyroda budzi się do życia a wy śpicie??
- wujas
- rozmawiający z silnikiem
Witam wszystkich kolegów z Podkarpacia. Nazywam się Irek mieszkam w Huwnikach (4 km od Kalwarii Pacławskiej). Póki co jaszcze nie zostałem szczęśliwym posiadaczem trampka ale może pod koniec sezonu uda się to marzenie spełnić (póki co z dwóch kółek tylko rower niestety pozostaje). Wiem, że niektórzy z szanownego grona latają w tych okolicach. Zapraszam na kawę jak ktoś będzie w okolicy. Jestem też w stanie poratować jakimś tam zapleczem narzędziowym tzn. nietypowe klucze czy kompresor itp.(czego oczywiście nie życzę). Pozdrawiam wszystkich mój tel. 604-264-431 walcie jak w dym.
P.S. czy ktoś wybiera się może w dniu 29 kwietnia na Kalwarię Pacławską ( Podkarpackie Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego) ?
P.S. czy ktoś wybiera się może w dniu 29 kwietnia na Kalwarię Pacławską ( Podkarpackie Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego) ?
-
- osiedlowy kaskader
Hej w sumie to na moto nie zapuszczałem się w tamte tereny za często( 2 razy Arłamów trasa z Birczy przez Trójcę) tereny super do polatania Trampkiem. Może przy jakiejś okazji uda się na jakąś kawę zaglądnąć. Co do rozpoczęcia sezonu w Kalwarii to się nie wybieram(inne plany) jadę na Jasną Górę na rozpoczęcie oczywiście 14-15.04.wujas pisze:Witam wszystkich kolegów z Podkarpacia. Nazywam się Irek mieszkam w Huwnikach (4 km od Kalwarii Pacławskiej). Póki co jaszcze nie zostałem szczęśliwym posiadaczem trampka ale może pod koniec sezonu uda się to marzenie spełnić (póki co z dwóch kółek tylko rower niestety pozostaje). Wiem, że niektórzy z szanownego grona latają w tych okolicach. Zapraszam na kawę jak ktoś będzie w okolicy. Jestem też w stanie poratować jakimś tam zapleczem narzędziowym tzn. nietypowe klucze czy kompresor itp.(czego oczywiście nie życzę). Pozdrawiam wszystkich mój tel. 604-264-431 walcie jak w dym.
Pozdro i do zobaczyska kiedyś na trasie
- Rysiek
- pyrkający w orzeszku
- Mój motocykl: BMW GS
Na Jasnej Górze nie ma w tym roku Zlotu Gwiazdzistego jest tylko bazar w Częstochowie pod patronatem prezydenta miastaczar132 pisze: jadę na Jasną Górę na rozpoczęcie oczywiście 14-15.04.
A na Kalwarię to się wybieram
-
- osiedlowy kaskader
Tak Rysiek jest bazar tyle że w mieście a nie pod kościołem. A motocyklistów jest wielu. Oczywiście każdy przyjeżdza tam gdzie chce w miarę swoich potrzeb.Rysiek pisze:Na Jasnej Górze nie ma w tym roku Zlotu Gwiazdzistego jest tylko bazar w Częstochowie pod patronatem prezydenta miastaczar132 pisze: jadę na Jasną Górę na rozpoczęcie oczywiście 14-15.04.
A na Kalwarię to się wybieram
- Tomko
- czyściciel nagaru
- Mój motocykl: mam inne moto...
Witam Dla tych którzy mają blisko do Sandomierza lub chcą też dołączyć
W trakcie spotkania z Policją w Sandomierzu padł pomysł żeby zorganizować szkolenie z zakresu Pierwszej Pomocy Przedlekarskiej. Rozmawiałem ostatnio z PCK OR Sandomierz że koszt takiego szkolenia od osoby to 120 zeta. Grupa musi liczyć od 15 do 20 osób. Szkolenie odbyło by się na weekendzie w Sandomierzu. Cena jest do negocjacji za szkolenie od osoby. Tj. koszt szkolenia plus certyfikat UE. Bez certyfikatu można się dogadać cenowo Ale ostateczna cena od osoby zależy od liczności grupy(max20 osób) oraz czy chce zaświadczenie(certyfikat) czy nie. Jest ktoś chętny ?? Pozdro
W trakcie spotkania z Policją w Sandomierzu padł pomysł żeby zorganizować szkolenie z zakresu Pierwszej Pomocy Przedlekarskiej. Rozmawiałem ostatnio z PCK OR Sandomierz że koszt takiego szkolenia od osoby to 120 zeta. Grupa musi liczyć od 15 do 20 osób. Szkolenie odbyło by się na weekendzie w Sandomierzu. Cena jest do negocjacji za szkolenie od osoby. Tj. koszt szkolenia plus certyfikat UE. Bez certyfikatu można się dogadać cenowo Ale ostateczna cena od osoby zależy od liczności grupy(max20 osób) oraz czy chce zaświadczenie(certyfikat) czy nie. Jest ktoś chętny ?? Pozdro
Zbieram na fajny rower...
-
- osiedlowy kaskader
Hej wszystkim. Czy ktoś z podkarpackiego i okolic wybiera się na zlot jesienny TCP do Stęszewka? Chętnie bym pojechał gdyby ktoś reflektował wyjazd
- ural2
- rozmawiający z silnikiem
Witam. Cos mi się wydaje, ze na Podkarpaciu życie zamiera!!!
Chyba przesilenie wiosenne
Chyba przesilenie wiosenne
Był "Król"- teraz jest "Królowa"