herni74 pisze: na zlocie będę oczywiscie Transem a Ducati nie rzezi tylko stuka jak silnik esiaka
herni w myczkowcach to pod sadybą było go słuchac jak odpalałeś pod myczkowianka
Moderator: Iphonka
herni74 pisze: na zlocie będę oczywiscie Transem a Ducati nie rzezi tylko stuka jak silnik esiaka
Nie stresuj się . Słuchy krążą, że orgi taczki jakoweś naszykowali .kuba_mexyk pisze:Siema, ktoś wie czy pole namiotowe jest na miejscu tzn obok głównej karczmy?czy gdzieś w okolicy że trzeba będzie kawałek dochodzić?
Pole namiotowe jest w samym centrum ośrodka pomiędzy pensjonatem a sala imprezowa i banią.kuba_mexyk pisze:Siema, ktoś wie czy pole namiotowe jest na miejscu tzn obok głównej karczmy?czy gdzieś w okolicy że trzeba będzie kawałek dochodzić? :impreza: :drinking:
A tak w ogóle to co tak kiepsko z namiotami?
Jakie narzekał? Jakie? Jam się tylko martwił o Ciebie, czy aby się nie dusiszkuba_mexyk pisze:ostatnio @Tadzik narzekał w domku żem się opioł i chrapał
Śmiem twierdzić, że nie jestem "w tym gorszy"ksieciuniu1 pisze:Tadzik to ma przeje.... Ja go ochrapałem kiedyś na Motomyczkach.
Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
Rico,nie pękaj,trunków miejscowych troszku popróbujemy i będzie cieplutko... a jak nie to koło ogniska wigwamy się postawi.rico pisze:obawiam sie o zimność nawierzchni pod namiototowej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości