Podnośnia Niederfinow
Moderator: Artek
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
- Mój motocykl: inne endurowate moto
- Kontakt:
Podnośnia Niederfinow
Wygląda na to, ze skończyli budowę:
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica ... Id,6294922
Pzdr. Lukasz
P.S. czemu "tu", bo z tego zlotu, była tam wycieczka
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica ... Id,6294922
Pzdr. Lukasz
P.S. czemu "tu", bo z tego zlotu, była tam wycieczka
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
- Artek
- swobodny rider
- Mój motocykl: mam inne moto...
Re: Podnośnia Niederfinow
Ha! Byłem tam na początku sierpnia i jeszcze betonowa nie pracowała, choć widać było prace wykończeniowe.
Latem w weekendy jest możliwość obejścia ponośni z przewodnikiem bez extra opłat.
Chętnie wybiorę się w przyszłe wakacje celem eksploracji tej kupy betonu
Ps. Podczas mojego pobytu kapitan tego wycieczkowca wpływając do wanny zdrowo rąbnąl prawa rufą aż konstrukcja zadrżała. Stałem na górze. Cisza wśród odwiedzających
Latem w weekendy jest możliwość obejścia ponośni z przewodnikiem bez extra opłat.
Chętnie wybiorę się w przyszłe wakacje celem eksploracji tej kupy betonu
Ps. Podczas mojego pobytu kapitan tego wycieczkowca wpływając do wanny zdrowo rąbnąl prawa rufą aż konstrukcja zadrżała. Stałem na górze. Cisza wśród odwiedzających
GO HANT
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
- Kontakt:
No to miałeś atrakcje!
Ode mnie jest trochę dalej, ale na pewno się wybiorę i to pewno z Córką... Lubi bunkry i inne tego typu obiekty (A to prawie jak ruchomy bunkier!
Swoją drogą, to bym rękę dał sobie uciąć, że to jakaś barka, a nie statek wycieczkowy.
Pzdr. L.K.
Ode mnie jest trochę dalej, ale na pewno się wybiorę i to pewno z Córką... Lubi bunkry i inne tego typu obiekty (A to prawie jak ruchomy bunkier!
Swoją drogą, to bym rękę dał sobie uciąć, że to jakaś barka, a nie statek wycieczkowy.
Pzdr. L.K.
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
- Artek
- swobodny rider
- Mój motocykl: mam inne moto...
Tak jej było na imię.
No to polecam także Świnoujście-podziemne miasto, Fort Gerharda, Penemunde, obiekt 3001 Podborsko.
No i bunkry kolo Świebodzina można także 8 godzin zwiedzać.
GO HANT
-
- pałujący w lesie
- Mój motocykl: XL600V
Ciekawe toto.
Łukaszu, to była barka z wycieczkowiczami .
Noo.. Tak wygląda.Lukasz /adhd/ pisze: ↑20.09.2022, 22:28 Swoją drogą, to bym rękę dał sobie uciąć, że to jakaś barka, a nie statek wycieczkowy.
Łukaszu, to była barka z wycieczkowiczami .
A ja tak z Tobą teoryzuję przez telefona, zamiast ruszyć .. plecy .
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
- Kontakt:
No w rzeczy samej barka wycieczkowa!
Nie wiem, czy u nas takie cuda są!
Mam nadzieję, że ta betonowa podnośnia nie ma takich ograniczen, co do wysokości, aby mniej skundlone wycieczkowce mogły pływać!
Czytałem wczoraj artykuł, że Niemcom brakuje kadry "słodkowodnej" i oferują wysokie wynagrodzenia, już za czas nauki!
Pzdr. L.K.
Nie wiem, czy u nas takie cuda są!
Mam nadzieję, że ta betonowa podnośnia nie ma takich ograniczen, co do wysokości, aby mniej skundlone wycieczkowce mogły pływać!
Czytałem wczoraj artykuł, że Niemcom brakuje kadry "słodkowodnej" i oferują wysokie wynagrodzenia, już za czas nauki!
Pzdr. L.K.
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...