tomekpe pisze:My ruszamy około 12.30 z Ursusa.
Proponowane miejsce zbiórki to Macdonald, ale ten przy Lazurowej, o 13.00. Pasuje? Będziemy czekać ok. 15 minut max, trasa do ustalenia.
Henry - dziękuję, zdecydowanie wiem o co chodzi i zamelduję się na 100%, ale niestety nie tym razem. Wdrażam nową Trampkarkę w arkana jazdy i u Ciebie mogłoby być za ciężko
ten McDonald na rogu Górczewskiej?
--
zielony Trampek 600'92 z silnikiem 650 :-) białostockie numery (BI), srebrny kask, czarne ciuchy
Przejaśnia się, jeśli nadal nie będzie padać, to my będziemy na macu Lazurowa/Górczewska o 13.00. Trasę ustalimy tam, mam przy sobie mapę. Tempo zdecydowanie rekreacyjne.
Kogo widziałem przed chwilą?
Grafitowy Trampek 700 z numerami WY
A widziany w Siedlcach!
Czyżby ktoś odbierał nową sztukę z salonu?
Fuszkin?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Właśnie, gapy! Dziękujemy za wypad, wyszło w sumie 180 km i nawet udał się miły off-ik. Ewelina zaraziła się bakcylem jazdy terenowej Rozbudowana wariacja pętelki kampinoskiej.
Dla znających miejsce - nieczynny most na Bzurze koło Wyszogrodu w tym roku jest naprawdę nieczynny. Rozebrany i przejechać się już nie da.
Jutro ponoć otwarcie sezonu na bemowie. Ktos się wybiera? ewentualnie jakaś traska? ja będę pewnie koło 11 - 12. Jak ktoś by miał ochotę mnie przeciągnać po jakiejś trasce to zapraszam bo początkujacy offiarz jestem.