Jak tamtędy dzisiaj jechałem to młodzież na skuterkach zapitalała bez kasków - pewnie rzadko tam dzielnicowi zaglądajągraphia pisze:Klin jest, ale zaraz obok jest Poczopekwiem bo to moje tereny byłe

Jak tamtędy dzisiaj jechałem to młodzież na skuterkach zapitalała bez kasków - pewnie rzadko tam dzielnicowi zaglądajągraphia pisze:Klin jest, ale zaraz obok jest Poczopekwiem bo to moje tereny byłe
Byłem tam w tym roku. Ten Kutas ciągle tam stoimaryś pisze:Zamieszczajcie tu zabawne fotki, śmieszne bądz jakkolwiek kojarzące się nazwy miejscowości i cokolwiek śmiesznego.
JEDYNA PROŚBA - ZDJĘCIA TE MUSZĄ BYC WYKONANE PRZEZ KLUBOWICZÓW, i to one będą dokumentować nasze wyprawy z wesołymi przygodami.
jako pierwszy zamieszczam fotke z wypadu na węgry
Ant , widziałeś to?falco pisze:Spędzając ostatnio kilka dni na Kaszebach w drodze mijaliśmy... Leszkowy Błotnik.![]()
Nie zdążyłem zrobić fotki, więc posiłkuję się znalezioną w sieci:
źródło: elektropunkz.net
No to aparat w dłoń i na koń !piotreksdz pisze:Stolec to niedaleko gdzie mieszkam. Polecam zerknąć na mapę google, w około ten miejscowości jeszcze lepsze nazwy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości