Znak B-4

24 - 27.04.2025
Awatar użytkownika
poss'ter
pogłębiacz bieżnika
pogłębiacz bieżnika

Znak B-4

Post autor: poss'ter »

Czcigodni
Otrzymałem informację, że gmina Karsin wprowadziła w kolejnym miejscu zakaz wjazdu motocykli i postawiła przy szutrowej drodze prowadzącej z Wdzydz Tucholskich do Lipy znak B-4. Jakoż jest to jedyna droga prowadząca do ośrodka, motocykle zaparkujemy na parkingu OSP we Wdzydzach i dalszą drogę do ośrodka pokonamy pieszo (ok 2 km, ładna, widokowa twarda szutrowa droga na każde obuwie). Dla inwalidów wojennych i kobiet w ciąży (warunek musi być spełniony łącznie) zorganizujemy zastępczy transport rowerowy, łodziowy lub samochodowy.
Poniżej pinezka na parking OSP, na zdjęciu wskazane miejsce gdzie ustawiamy motocykle. W odpowiedzi na tego posta podajcie poproszę numery rejestracyjne motocykli, muszę je przekazać do OSP. Celem ochrony danych waszych pojazdów przed złodziejami internetowymi numery proszę wpisywać wspak. Dla przykładu nr rejestracyjny mojego moto: J96F AKG
Widzimy się niebawem 😉
Onanizatorzy
ps. Sprawdziłem: znak B-4 "zakaz wjazdu motocykli" zabrania wjazdu na dany odcinek drogi motocyklom, niezależnie od tego czy są stare, bardzo drogie, czy są pchane, nawet czy mają silnik.
Parking OSP:
https://maps.app.goo.gl/P4dt3PM4YvsTj34z7

https://zapodaj.net/plik-w8Bfdfs6GJ
https://zapodaj.net/plik-RJw6OOjDmJ

ps. o zgrozo!!! Strona działa jeszcze na czasie zimowym i posty z dzisiaj datowane są na wczoraj :lol: :lol: :lol:
"NIE ŁAM SIĘ" - Wajdek
Awatar użytkownika
magneto
pogłębiacz bieżnika
pogłębiacz bieżnika

Re: Znak B-4

Post autor: magneto »

No - dowcip w dechę :smile: :smile: :smile:
2 km z całym mandżurem zapitalać :dupa:
A może jednak wpadnę pod namiot...
Psy szczekają, a motocykl jedzie dalej...
Awatar użytkownika
henry
swobodny rider
swobodny rider

Post autor: henry »

Nie jestem kobietą, tym bardziej w ciąży, a tym bardziej inwalidą wojennym ( chociaż ... już nie jestem tego pewien ), ale mam połamaną ... połataną miednicę. I co ... to się nie liczy :swieczki: :pob:
Pier..le, nie jade :ok:
GMOLE DO XL 600 i XL 700 i Afryki ... robię
504894578
Awatar użytkownika
poss'ter
pogłębiacz bieżnika
pogłębiacz bieżnika

Post autor: poss'ter »

Znak B-4. Rozmawiałem z nimi po kolei. Z wójtem, burmistrzem, wojewodą, PAD (mąż Agaty). Nikt nie potrafił pomóc, wszyscy mają za krótkie ręce. Problem ze znakiem B-4 (zakaz wjazdu motocykli) na ostatnim odcinku dojazdu do Lipy rozwiązał zawsze pomocny pan Józef, lokalny koneser win o zdecydowanie długich i silnych, żylastych rękach. Znak był, a po 1 kwietnia już go nie ma. Informuję zatem, że dojazd motocyklem na Lipę będzie możliwy jak zawsze. 😉
"NIE ŁAM SIĘ" - Wajdek
Awatar użytkownika
henry
swobodny rider
swobodny rider

Post autor: henry »

No . . . jakoś wybrnąłeś z tej pułapki, bo już byłem zdecydowany, żeby jednak zajść w . . . :grin:
Jade :crossy:
GMOLE DO XL 600 i XL 700 i Afryki ... robię
504894578
ODPOWIEDZ