Transalp Polska na fb
Transalp Polska na fb
Czemu nie ma nas na fb ?
Może czas to zmienić :D
Może czas to zmienić :D
-
- młody podróżnik
- Mój motocykl: nie mam już TA
Re: tranasalp polska na fb
tylko nie facebook!!!! już wolę naszą klasę
- Wolo
- swobodny rider
A czemu mielibyśmy być?
Co miałoby nam to dać?
Jakie byłyby tego zalety?
Ma to być obecność dla samej potrzeby zaistnienia?
Klon forum?
Forum funkcjonowało jeszcze przed eksplozją popularności tego portalu i dobrze się miało.
Co miałoby nam to dać?
Jakie byłyby tego zalety?
Ma to być obecność dla samej potrzeby zaistnienia?
Klon forum?
Forum funkcjonowało jeszcze przed eksplozją popularności tego portalu i dobrze się miało.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
- Reindeer
- wypruwacz wydechów
- Mój motocykl: XL600V
Jestem zdecydowanie na nie. Ja wiem, że niektórym w to trudno uwierzyć, ale poza FB też istnieje życie i naprawdę są ludzie którzy nie mają tam konta.
Ja tylko zapytałem :D
Nikomu nic na siłę nie narzucam..
Nikomu nic na siłę nie narzucam..
- Idaho
- łamacz szprych
- Mój motocykl: mam inne moto...
Let's play a game of fuck off. You go first.
- bankier
- czyściciel nagaru
- Mój motocykl: inne endurowate moto
Też uważam , że mamy TU swoje forum i to wystarczy
Przyszedł czas na Varadero
- Wolo
- swobodny rider
Nie miałem pojęcia o istnieniu takowej.Idaho pisze:https://www.facebook.com/groups/308830115807223/
No, to problem rozwiązany- slawa, wystarczy się przyłączyć.
Pozdrawiam,
Wolo
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
- Idaho
- łamacz szprych
Może kolega slawa miał na myśli oficjalną stronę na fb, a to tylko grupa jest
I... nie zmieniajmy tego
I... nie zmieniajmy tego
- bartekk
- pałujący w lesie
nie mam konta na fujzbuku - czy ktoś mi powie co tam jest - pod tym adresem, czy skoro jest dostęp tylko dla wybranych ( zarejestrowanych) , to niegodnym tegoWolo pisze:Nie miałem pojęcia o istnieniu takowej.Idaho pisze:https://www.facebook.com/groups/308830115807223/
No, to problem rozwiązany- slawa, wystarczy się przyłączyć.
Pozdrawiam,
Wolo
W życiu są rzeczy ważne i .... ważniejsze.
- airwolf
- pałujący w lesie
- Mój motocykl: inne endurowate moto
sa tam zdjecia ludzskow z forum ktorzy czasem cos tam napisa albo wrzuca w zasadziepokrywa sie to z forum
tylko dziwnie sie czyta wpisy gdy niemasz pojecia kto to napisal bo niema nicku tylko imie i nazwisko
tylko dziwnie sie czyta wpisy gdy niemasz pojecia kto to napisal bo niema nicku tylko imie i nazwisko
XL600v -> XRV 750 RD04 -> CRF1000
parafrazujac mój ulubiony cytat:
"jazda na moto jest jak pudełko czekoladek,
nigdy nie wiesz na co trafisz"
parafrazujac mój ulubiony cytat:
"jazda na moto jest jak pudełko czekoladek,
nigdy nie wiesz na co trafisz"
- Idaho
- łamacz szprych
Mega-zubożone forum Do tego, tak jak pisze Bliźniak, tak naprawdę nie wiadomo kto tam jest
- falco
- oktany w żyłach
- Mój motocykl: nie mam motocykla
Siema,
co to jest ten fb...?
co to jest ten fb...?
- Wolo
- swobodny rider
Re: Transalp Polska na fb
Marna prowokacja, ale co tam, podejmę zaczepkę
fb to akronim słowa facebook, nazwy najbardziej popularnego portalu społecznościowego na świecie, którego liczba uczestników przekroczyła niedawno miliard.
Dochody facebooka za Q4 2012 wyniosły ponad 1,6 mld $ (tak poinformował mnie niedawno mądry pasek sunący na dole ekranu w jakiejś pro hiper mega biznesowo-giełdowo-rynkowo-kryzysowo-ekonomicznej stacji).
Facebook jest znany z tego, że wielu jego użytkowników jest od niego chorobliwie uzależnionych, znany jest również z tego, że ci, którzy jego użytkownikami nie są, z niezrozumiałych powodów obnoszą się z tym i manifestują swoją alternatywność przy każdej nadarzającej się okazji.
Peace
EDIT: teraz, jak już wiesz o co kaman, to możesz się wypowiedzieć za lub przeciw
fb to akronim słowa facebook, nazwy najbardziej popularnego portalu społecznościowego na świecie, którego liczba uczestników przekroczyła niedawno miliard.
Dochody facebooka za Q4 2012 wyniosły ponad 1,6 mld $ (tak poinformował mnie niedawno mądry pasek sunący na dole ekranu w jakiejś pro hiper mega biznesowo-giełdowo-rynkowo-kryzysowo-ekonomicznej stacji).
Facebook jest znany z tego, że wielu jego użytkowników jest od niego chorobliwie uzależnionych, znany jest również z tego, że ci, którzy jego użytkownikami nie są, z niezrozumiałych powodów obnoszą się z tym i manifestują swoją alternatywność przy każdej nadarzającej się okazji.
Peace
EDIT: teraz, jak już wiesz o co kaman, to możesz się wypowiedzieć za lub przeciw
- falco
- oktany w żyłach
- Mój motocykl: nie mam motocykla
"Na potwierdzenie wagi moich słów, siłacz walnie pięścią w stół! Łup!! Bałwan!"Wolo pisze:...znany jest również z tego, że ci, którzy jego użytkownikami nie są, z niezrozumiałych powodów obnoszą się z tym i manifestują swoją alternatywność przy każdej nadarzającej się okazji.
"Na pohybel czarnym... czarnym i czerwonym... na pohybel wszystkim... i za to z Tobą wypiję".
airwolf pisze:sa tam zdjecia ludzskow z forum ktorzy czasem cos tam napisa albo wrzuca w zasadziepokrywa sie to z forum
nicki nickami ale warto tez zapamietać imiona bo jak będziesz mówił do gościa ktory ma 3 członowy nick, albo z jakimiś cyframi jak MIKI 2037..........?
pare lat temu kolega z forum zadzwonił do nas do firmy i poprosił B3stię do telefonu, teść odebrał i powiedział że to pomyłka że to Hurtownia Zniczy i żadna Bestia tu nie pracuje.....
- miroslaw123
- oktany w żyłach
- Mój motocykl: XL650V
bo nieslawa1987 pisze:Czemu nie ma nas na fb ?
nieslawa1987 pisze:Może czas to zmienić
idę na
-
- osiedlowy kaskader
I właśnie z tego powodu zmieniłem sobie nick (tzn. ładnie o zmianę poprosiłem ). Żeby nieporozumień nie było, nie dlatego, że B3stia pracuje w Hurtowni Zniczy tylko dlatego, że przy pierwszym logowaniu nie pomyślałem o konsekwencjach na przyszłośćAgni3szka pisze:airwolf pisze:sa tam zdjecia ludzskow z forum ktorzy czasem cos tam napisa albo wrzuca w zasadziepokrywa sie to z forum
nicki nickami ale warto tez zapamietać imiona bo jak będziesz mówił do gościa ktory ma 3 członowy nick, albo z jakimiś cyframi jak MIKI 2037..........?
pare lat temu kolega z forum zadzwonił do nas do firmy i poprosił B3stię do telefonu, teść odebrał i powiedział że to pomyłka że to Hurtownia Zniczy i żadna Bestia tu nie pracuje.....
co by nie było nie na temat
fb
••••/---/-•/-••/•-//-/•-•/•-/-•/•••/•-/•-••/•--•//-••-/•-••//-••••/-----/-----/•••-//
- teo
- miejski lanser
Popierammiroslaw123 pisze:bo nieslawa1987 pisze:Czemu nie ma nas na fb ?nieslawa1987 pisze:Może czas to zmienić
idę na
-
- czyściciel nagaru
- Mój motocykl: XL650V
- Kontakt:
Hej!
Grupę TCP na FB założyłem ot tak, z nudów bo nie było i początkowym zamysłem była lepsza komunikacja grupy zachodniopomorskiej bo na forum nie wiedzieć czemu szło to średnio. Z czasem zaczęło pojawiać się więcej chętnych z innych regionów.
Nie jest to oficjalna grupa made by FB tylko "wycinek" z mojego profilu.
Oczywiście nie ma to ani nigdy nie miało na celu jakiejkolwiek konkurencji dla naszego forum.
Jeśli ktoś ma ochotę i wyszuka, zapraszam każdego witam osobiście
Przed kilkoma dniami przekroczyliśmy 100 użytkowników więc mimo braku jakiejkolwiek reklamy widać chcecie tam być.
I to tyle z mojej strony.
Pozdrawiam
Grupę TCP na FB założyłem ot tak, z nudów bo nie było i początkowym zamysłem była lepsza komunikacja grupy zachodniopomorskiej bo na forum nie wiedzieć czemu szło to średnio. Z czasem zaczęło pojawiać się więcej chętnych z innych regionów.
Nie jest to oficjalna grupa made by FB tylko "wycinek" z mojego profilu.
Oczywiście nie ma to ani nigdy nie miało na celu jakiejkolwiek konkurencji dla naszego forum.
Jeśli ktoś ma ochotę i wyszuka, zapraszam każdego witam osobiście
Przed kilkoma dniami przekroczyliśmy 100 użytkowników więc mimo braku jakiejkolwiek reklamy widać chcecie tam być.
I to tyle z mojej strony.
Pozdrawiam
Transalp - Impossible is nothing...