w związku z lekką modernizacją floty rowerowej w domu - na sprzedaż mam rower syna - Kross Hexagon 1.0, kupiony na kołach 24 jako nowy w sklepie w sierpniu 2024 za bodajże 1200-1300zł, jeżdżony głównie w 2025.
Do tego Kask Author Skiff, na rowerze zaś licznik sigma BC500 bo pasją młodego jest liczenie kilometrów i popisywanie się ile się rozpędził
Ze swojej strony - jako że mam niski techniczny próg bólu, piasty były moim zdaniem źle skontrowane i nieco za mocno. Rozebrałem je zimą, wyczyściłem, nasmarowałem i złożyłem poprawnie. Rower toczy się lekko.
Ślady użytkowania są na klamkach hamulca, jedna rysa na ramie zamalowana markerem. I to by chyba było na tyle. Eksploatacyjnie - opona tył na pół sezonu lub sezon, zależnie od ilości jazdy. Ja bym ją zamienił z przodem - i wtedy spokojnie ten rok objeździ.
Przebieg: 348km
CENA 900zł. Możliwa jest opcja wysyłki - koszt około 100zł, mam karton, mogę podjąć się spakowania tego
Pozostałe info w ogłoszeniu na OLX:
https://www.olx.pl/d/oferta/rower-24-cale-kross-hexagon-1-0-licznik-sigma-kask-author-super-stan-po-1-sezonie-CID767-ID1a5bwG.html?search_reason=search%7Corganic

Pozdrawiam
zimny