Wypady, spotkania

Awatar użytkownika
jankes
osiedlowy kaskader
osiedlowy kaskader

Re: Wypady, spotkania

Post autor: jankes »

ginter06 pisze:Witam zmieniłem województwo z Łódzkiego na Warmia-Mazury lata ktoś w okolicach Iławy?
Siemanko, jest kilka osób z tej okolicy, ale zobacz również adv Ilawia. Chłopacy mają krupę pasjonatów off road

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pasja trwa przez całe życie. Pochłania Twój najcenniejszy czas ale to nie czas stracony. To miłość do rzeczy które, nawet w najmniejszej postaci dają nam wielką radość.
ginter06
pyrkający w orzeszku
pyrkający w orzeszku

Post autor: ginter06 »

Znam tą grupę na FB, przeglądam ale nie widziałem tam aby ktoś pytał o motocykle, chodzi mi bardziej o ciężkie jak Afryka czy Transalp
Najmilszych ludzi spotkasz na Hondzie :)
Honda szybsza niż wygląda!!!

Honda Transalp 600, Honda Varadero 1000.
Awatar użytkownika
jankes
osiedlowy kaskader
osiedlowy kaskader

Post autor: jankes »

ginter06 pisze:Znam tą grupę na FB, przeglądam ale nie widziałem tam aby ktoś pytał o motocykle, chodzi mi bardziej o ciężkie jak Afryka czy Transalp
To zapodaj podobne pytanie na FB miłośnicy TCP może tam szybciej znajdziesz towarzyszy do wspólnej jazdy. Ja do Iławy mam spory kawałek, ale czasami tam bywam bo mam rodzinę nie daleko. Latam transalpem 650 i od niedawna crf 1000

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pasja trwa przez całe życie. Pochłania Twój najcenniejszy czas ale to nie czas stracony. To miłość do rzeczy które, nawet w najmniejszej postaci dają nam wielką radość.
Awatar użytkownika
substi
pyrkający w orzeszku
pyrkający w orzeszku

Post autor: substi »

Cześć dla tych bardziej asfaltowych przesyłam poniżej linki do obserowania, mogą być dwie fajne imprezy:

TURYSTYCZNA RAJZA Warmia i mazury 2
https://www.facebook.com/events/1324412 ... _tab=about

oraz

Warmiński trip motocyklowy:
https://www.facebook.com/events/1301789 ... L3h1YY%2F#

Pewnie Ci sami organizatorzy, bo jakoś blisko siebie imprezy, może to być coś na wzór Rajdu Pałuk, ale tak tylko strzelam, nie wiem, nie byłem, nie znam organizatorów :tongue: i nic nie mam za promocję tego :lol: , ale wydają to się ciekawe propozycje :)
Ja spróbuję z synem pojechać, tylko jak to młodzież, w zimę zainteresowanie wykazuje, a latem już nie ma czasu.
Transalp XL 600 V
Awatar użytkownika
magneto
pogłębiacz bieżnika
pogłębiacz bieżnika

Post autor: magneto »

Cześć Ekipo.
W niedzielę 7 września wypada rocznica odejścia Daniela dano... R.I.P.
Umawialiśmy się na jakąś traskę moto-wspomnieniową... Tak tylko przypominam. Nie wiem, czy będę mógł wziąć udział (jedno moto uziemione serwisowo, drugie niepewne...)
Dajcie znać.
Psy szczekają, a motocykl jedzie dalej...
Awatar użytkownika
magneto
pogłębiacz bieżnika
pogłębiacz bieżnika

Post autor: magneto »

Cześć Ekipo !
Tradycyjnie już w 2-gą niedzielę maja (10.05.26) w Krośnie koło Ornety odbędzie się Motomajówka. Tak dla przypomnienia. Ja się wybieram Maleństwem - jeszcze nie było... Ktoś jedzie ?
Psy szczekają, a motocykl jedzie dalej...
Awatar użytkownika
substi
pyrkający w orzeszku
pyrkający w orzeszku

Post autor: substi »

magneto pisze: 29.04.2026, 16:53 Cześć Ekipo !
Tradycyjnie już w 2-gą niedzielę maja (10.05.26) w Krośnie koło Ornety odbędzie się Motomajówka. Tak dla przypomnienia. Ja się wybieram Maleństwem - jeszcze nie było... Ktoś jedzie ?
Hej, ja się wybieram z synem, mam nadzieje że będzie pogoda. Jak nie to pojadę sam :grin:
Transalp XL 600 V
ODPOWIEDZ