Wypady, spotkania
Re: Wypady, spotkania
I my będziemy. Nareszcie bardziej pasowny termin
. Jak by co zamawiamy domek.
-
- pyrkający w orzeszku
Zarezerwowałem termin i jeden domek dla mnie, Eli oraz Pawełka z Andzią i Zusią.
Zostaje jeden wolny pokoik (ten mały) w naszym domku. Chętnych na drugi domek zapraszam do kontaktu z Celiną.
Zostaje jeden wolny pokoik (ten mały) w naszym domku. Chętnych na drugi domek zapraszam do kontaktu z Celiną.

Mocno rozważam chęć na ochotę. Tym razem z osobistą plecaczkiem. Namiot.
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Drugi domek też już zarezerwowany.
No to jadziemy! Udało się załatwić urlaub.

Romet R125 vel Debeściak
Trzy dni do wyjazdu

Nawet pogoda będzie... 
Ups...
Niewiele brakło, a polecielibyśmy 5-7 lipca. Pomyliłem terminy. Dzięki @sq8crx za ten post.
Zatem do piątku! Tego piątku.

Ups...
Niewiele brakło, a polecielibyśmy 5-7 lipca. Pomyliłem terminy. Dzięki @sq8crx za ten post.
Zatem do piątku! Tego piątku.
Romet R125 vel Debeściak
Niebawem startujemy. Kierunek Obrocz. 
PS
Moja kom.: 6 zero 3 9 siedem 1 6 trzy 5
Dzwońcie śmiało!

PS
Moja kom.: 6 zero 3 9 siedem 1 6 trzy 5
Dzwońcie śmiało!
Romet R125 vel Debeściak
Witam wszystkich, przeprowadziłem sie co prawda w mazowieckie ale mam blizej do lublina niz do Warszawy wiec tutaj też się witam, może ktos mnie jeszcze pamięta
Jakieś pojeżdżawki organizujecie?

XL600v -> XRV 750 RD04 -> CRF1000
parafrazujac mój ulubiony cytat:
"jazda na moto jest jak pudełko czekoladek,
nigdy nie wiesz na co trafisz"
parafrazujac mój ulubiony cytat:
"jazda na moto jest jak pudełko czekoladek,
nigdy nie wiesz na co trafisz"
Czołem drużyna,
może ktoś z lokalsów ma stacyjkę BMW F650 GS uszkodzoną bez kluczyka i chciałby opylić - potrzebny sam korpus. Podjadę spotkam się (co by było zgodne z tematem
) i zapłacę. Pozdro!
może ktoś z lokalsów ma stacyjkę BMW F650 GS uszkodzoną bez kluczyka i chciałby opylić - potrzebny sam korpus. Podjadę spotkam się (co by było zgodne z tematem

xl650v, drz 400
Mam od Trampka , jeśli dopasujesz to dam za free
.
Chłopcy i dziewczęta, mamy lipiec a nikt nie wyskakuje z kajaczkami. U Celiny ponoć domków ubywa, nie wiem nie dzwoniłem . Ale okazało się że jest inna miejscówka którą można by wykorzystać i powinna spełnić kryteria bo można drzeć ryja po nocach. Na uboczu. Jest cień. Sklep blisko.
Zapodaję termin i rezerwuję 2 domki. Jakoś się podzielimy, bo więcej nie ma. Miejscowość Bondyrz. 25-27 lipiec. Ja biorę namiot.
Szczegóły później. Koncepcja jak co roku. Dajcie znać tutaj lub tel kto się pisze.
Chłopcy i dziewczęta, mamy lipiec a nikt nie wyskakuje z kajaczkami. U Celiny ponoć domków ubywa, nie wiem nie dzwoniłem . Ale okazało się że jest inna miejscówka którą można by wykorzystać i powinna spełnić kryteria bo można drzeć ryja po nocach. Na uboczu. Jest cień. Sklep blisko.
Zapodaję termin i rezerwuję 2 domki. Jakoś się podzielimy, bo więcej nie ma. Miejscowość Bondyrz. 25-27 lipiec. Ja biorę namiot.
Szczegóły później. Koncepcja jak co roku. Dajcie znać tutaj lub tel kto się pisze.
PD 06,RD 01,PD 06,PD 06,RD 04,PD 06,PD 10,RD 10,RD 13,PD 06,T7 ...
Wąski z Wąską - piszemy się tak na 70%. Namiot w cieniu... 

Romet R125 vel Debeściak