z tej strony Damian. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Transalpa 700. Jest dokładnie taki jak go sobie wyobrażałem, dlatego założyłem tu konto. Swoją drogą byłem pewien, że wszystkie tego typu fora zostały zeżarte przez fejsbuka. Miło mi tu być, pozdrowienia dla wszystkich
Zdążyłbym, ale znajomy mnie uświadomił ostatnio, że czasy 500zł za brak prawka się skończyły i trzeba szybko nadrobić zaległości. A do tego kurs na prawko nie kosztuje już 1000zł... Na następnym się melduję.
Witam Wszystkich!
Mam na imię Daniel. Motocyklami jeżdżę od wielu lat. Kiedyś, dawno temu, miałem Trampka. Pózniej były Afryki, V-stromy, Tigery...Po latach, nieco znudzony nowoczesnymi maszynami, trochę przypadkiem wróciłem do Transalpa...W mojej kolekcji pojawiła się 600 tka. PD 06 z1988 rok. Teraz na nowo odkrywam ten motocykl. Cieszy mnie jego "analogowość" i to, jaką daje frajdę z jazdy.
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!!
Witam serdecznie wszystkich na forum Transalpa
W styczniu nabyłem Transalpa 750, po przesiadce z V-stroma 650 którym jeździłem około 8 lat (wcześniej jeszcze 2 inne suzuki, więc zdradziłem markę Suzuki :) )
pozdrawiam Marcin
Witajcie, mam na imię Romek, przygodę zacząłem od skuterów, potem była Yamaha XJ6N, aktualnie mam CRF1000 DCT z 2018 roku z przebiegiem trochę ponad 100tys. km osobiście nakręconych, w lipcu odbieram szarego XL750.
Serdecznie Was pozdrawiam.
Dzień dobry wszystkim
Trampkarzem jestem już dobrych kilka lat, ale do tej pory nie udzielałem się na forum, bo i problemów żadnych nie było. Tak czy owak, cześć! W najbliższym dniach być może będę was prosił o pomoc w kilku sprawach.
Pozdrawiam
Kacper
Do tej pory byłem jedynie członkiem grupy Transalp 750 na FB, ale może i czas przywitać się tutaj :)
Od niecałego roku na 750 `23. Wcześniej małe wiaderko i CBF600.
Dzień dobry wszystkim pasjonatom starości i nowości na dwóch kółkach, trampkiem jeżdżę od wielu lat, modernizuję go również od kilku lat, w nie długim czasie skompletuję fotki i podzielę się swoimi doświadczeniami.