Są jeszcze miejsca więc może jednak przyjadę i zobaczę tych wariatów i Kaszuby wiosną?
Są jeszcze miejsca więc może jednak przyjadę i zobaczę tych wariatów i Kaszuby wiosną?
Czcigodni... zlot będzie kameralny, zapisało się do dzisiaj ok. 70 osób, wpłaciło zaliczkę ok. 60 osób. No i fajno. W takim gronie łatwiej z każdym zamienić kilka słów, skonsumować kieliszek chleba. Mamy rezerwację w ośrodku na kilkanaście dodatkowych miejsc, więc gdyby komuś nasze towarzystwo odpowiadało, to jeszcze zapraszamy, można się jeszcze dopisać do listy. ps. co prawda koszulki i gadżety zlotowe idą już w tym tygodniu do produkcji (więc może ich już dla nowo zapisanych nie wystarczyć), ale nic to, liczy się towarzystwo 

"NIE ŁAM SIĘ" - Wajdek
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
Re: Są jeszcze miejsca więc może jednak przyjadę i zobaczę tych wariatów i Kaszuby wiosną?
Dzień dobry.
Ja wpłaciłem 26-tego, powinna dojść asap.
Łukasz
Ja wpłaciłem 26-tego, powinna dojść asap.
Łukasz
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
Re: Są jeszcze miejsca więc może jednak przyjadę i zobaczę tych wariatów i Kaszuby wiosną?
To ja też się wybiorę. Dopisuję się na listę i wysyłam zaliczkę
Pozdro, tadzik
Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój. ©Duńczyk
Pojeździj-FB
Pojeździj
Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój. ©Duńczyk
Pojeździj-FB
Pojeździj
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
Właśnie dotarłem do domu, bo szlajałem się bocznymi.
Raz jeszcze dziękuję Organizatorom i Uczestnikom!
Jak zawsze na Lipie, było bez lipy
Łukasz
Raz jeszcze dziękuję Organizatorom i Uczestnikom!
Jak zawsze na Lipie, było bez lipy

Łukasz
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...