Są jeszcze miejsca więc może jednak przyjadę i zobaczę tych wariatów i Kaszuby wiosną?

24 - 27.04.2025
Awatar użytkownika
poss'ter
pogłębiacz bieżnika
pogłębiacz bieżnika

Są jeszcze miejsca więc może jednak przyjadę i zobaczę tych wariatów i Kaszuby wiosną?

Post autor: poss'ter »

Czcigodni... zlot będzie kameralny, zapisało się do dzisiaj ok. 70 osób, wpłaciło zaliczkę ok. 60 osób. No i fajno. W takim gronie łatwiej z każdym zamienić kilka słów, skonsumować kieliszek chleba. Mamy rezerwację w ośrodku na kilkanaście dodatkowych miejsc, więc gdyby komuś nasze towarzystwo odpowiadało, to jeszcze zapraszamy, można się jeszcze dopisać do listy. ps. co prawda koszulki i gadżety zlotowe idą już w tym tygodniu do produkcji (więc może ich już dla nowo zapisanych nie wystarczyć), ale nic to, liczy się towarzystwo ;)
"NIE ŁAM SIĘ" - Wajdek
Awatar użytkownika
Lukasz /adhd/
przycierający rafki
przycierający rafki

Re: Są jeszcze miejsca więc może jednak przyjadę i zobaczę tych wariatów i Kaszuby wiosną?

Post autor: Lukasz /adhd/ »

Dzień dobry.

Ja wpłaciłem 26-tego, powinna dojść asap.

Łukasz
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R

NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
Awatar użytkownika
tadzik
rozmawiający z silnikiem
rozmawiający z silnikiem

Re: Są jeszcze miejsca więc może jednak przyjadę i zobaczę tych wariatów i Kaszuby wiosną?

Post autor: tadzik »

To ja też się wybiorę. Dopisuję się na listę i wysyłam zaliczkę
Pozdro, tadzik
Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój. ©Duńczyk
Pojeździj-FB
Pojeździj
Awatar użytkownika
Lukasz /adhd/
przycierający rafki
przycierający rafki

Post autor: Lukasz /adhd/ »

Właśnie dotarłem do domu, bo szlajałem się bocznymi.

Raz jeszcze dziękuję Organizatorom i Uczestnikom!

Jak zawsze na Lipie, było bez lipy ;-)

Łukasz
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R

NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
ODPOWIEDZ