Mistruś
Katowice tel. 502772097
24h, choć często w terenie. Narzędzia podstawowe, mikro wiedza techniczna. Garaż + kombi z hakiem, czym chata bogata, rum zawsze Awaryjny nocleg 2 osoby na kanapie reszta gdzie popadnie na ciepłej podłodze.
|
|
|
 |
VTomek
Częstochowa tel. 694 414 884
Narzędzia - praktycznie wszystko co potrzeba, podnośnik motocyklowy, Problemy techniczne - garaż + własne umiejętności + dokumentacja techniczna, Nocleg - chatka na działce do dyspozycji, namioty na podwórku, jest gdzie się umyć i ciepłą strawę upichcić, Możliwość przechowania sprzętu, dobrze zaopatrzony sklep moto w okolicy (jeżeli zajdzie potrzeba), Piwo i dobre słowo w każdej chwili.
|
|
|
 |
Rafal
Jaworzno tel. 510078432
Garaż, do załatwienia bus z windą ( gratis) , podstawowe narzędzia. Gościna dzienna, pomoc w znalezieniu taniego noclegu. Możliwość skorzystania w dni robocze z bardzo dobrego mechanika ( niestety nie ja )
|
|
|
 |
jaro5000
Katowice tel. 501135086 Garaż, podstawowe narzędzia, samochód osobowy z hakiem, z noclegiem bywa różnie, ale zawsze coś się znajdzie.
|
|
|
 |
KAPRAL
Jaworzno Tel. 602 360 848
Garaż,narzędzia podstawowe,spawanie... Mikro wiedza techniczna. Czym chata bogata...chlebek ze smalcem i ogórki tez się znajdą! Pomoc w znalezieniu taniego i wygodnego noclegu
|
|
|
 |
swetex
Zabrze tel. 604113802
Podstawowe narzędzia. Garaż. Samochód z hakiem. Nocleg ewentualnie.
|
|
|
 |
Thorgal77
Zabrze 501294162
Narzędzia - troche częsci - zapasowe opony-benzynka- oleje, w razie potrzeby wymiana gratów, garaz (mozna moto zostawic- oczywiscie bez obaw, poklepywanie po ramieniu na pocieszenie:) Jak bedzie trzeba to znam dobrego dentyste.
|
|
|
 |
pałeł
RACIBÓRZ i okolice w promieniu 100km 512 242 193
narzędzia, wiedza, spawanie, części, garaż, dojadę jak będzie potrzeba i przywiozę potrzebne graty, a co nieco mam w kramiku na stanie
|
|
|
 |
tonek550f
RYBNIK (zwykle w tygodniu) i DĄBROWA GÓRNICZA (weekendy) 601 404 609
W Rybniku różnie, zwykle wiedza, samochód lub motocykl i pomoc w znalezieniu noclegu lub mechanika. W okolicach Dąbrowy Górniczej to samo plus narzędzia i garaż. Dobry mechanik, niestety nie zawsze dostępny. Jak tylko mogę to pomogę
|
|
|
 |
kuzi4
CHRZANÓW Tel. 693 472 597 Dobrze wyposażony warsztat moto, blisko dość tani nocleg i micha, wieczorem jakieś pół litra się znajdzie.
|
|
|
 |
robii23
Dąbrowa Górnicza tel. 602156880
Narzędzia - podstawowe, usługi dobrego spawacza (pod warunkiem że będzie) Problemy techniczne - garaż z prądem + podstawowe umiejętności + dokumentacja techniczna, internet Nocleg - namiot na 6 osób i 2 motory w ogrodzie do dyspozycji, kuchnia, grill lub ognisko, łazienka Na dworze możliwość przechowania sprzętu lub w garażu do 5sztuk - na kilka dni, a może i dłużej Piwo, dobra kawa, porada prawna w cenie klubowej składki Podwózka autem cały Śląsk Jestem w rozjazdach ale pod telefonem.
|
|
|
 |
jakmor
Mysłowice 693-143-146
Garaż, trochę narzędzi, nocleg, pełna lodówka coś na ruszt i zawsze pełny transporter piwa. Jak trzeba transport busem też spróbujemy połapać...
|
|
|
 |
rort_
Bielsko-Biała tel.609-539-773
Laweta motocyklowa, samochodowa. Warsztat motocyklowy. Nocleg, transport, wszelka możliwa pomoc.
|
|
|
 |
Draco Fisher
Rybnik tel: 600 698 794
Garaż, narzędzia, nocleg (namiot, na podłodze w domu), samochód z hakiem. Jestem w stanie wykonać podstawowy serwis moto jak i większe naprawy. Gdy nie odbieram, mogę być w rozjazdach - wyślij sms - oddzwonię.
|
|
|
 |
tomasz0803
Racibórz tel. 794-926-892 Tomek
Dużo kluczy, narzędzi i chęci do pomocy. Duże pole na rozbicie namiotu.
|
|
|
 |
przemo088
Rybnik Tel. 601538556 Przemek
Garaż, narzędzia, spawarka itp. Podstawowe umiejętności, dokumentacja, wujek google co prawdę ci powie Miejsce na namiot, samochód i moto. Chęci zawsze:)
|
|
|
 |
Popo
Bielsko Biała i okolice tel 733 530 005 Piotrek do dyspozycji: garaż, narzędzia, nocleg, strawa, transport,
|
|
|
 |
ober
Bielsko - Biała i okolice tel. 603594257 Sławek
Garaż, spawarka, narzędzia od A do Z, pełna gratisowa pomoc mechaniczna, elektryczna i elektroniczna :) Miejsce na moto, samochód i namiot :)
|
|
|
 |
KJU
Olkusz - jura krakowsko-częstochowska Mariusz tel. 606 704 216
do dyspozycji: - garaż, - narzędzia, - tani cholownik z przyczepą na 2-3 motocykle, - pomoc w ogarnięciu sprzęta, - dobre słowo w potrzebie, - miejsce na namiot i ognicho.
|
|
|
 |
luqasz.bb
Bielsko-Biała i okolice. 662 12 65 89. Garaż, narzędzia, micha.
|
|
|
 |
|