Moderator: OBCY
Yska napisał(a):melduję się,z Ewelinką i Madziarolką i TOTO dotarłyśmy do Warszawy około 20, wielkie podziękowania dla ekipy Obcych za organizację i za to jacy są. Dzięki uczestnikom za super zabawę. Już nie mogę się doczekać kolejnych motomyczek.
Obcy wiedziałam ,że o czymś zapomnę, zostawiłam u Was mój głos ;), za rok odbiorę ;)
nadol napisał(a):Podzielcie się zdjęciami i filmiki z wycieczki szutrowej oraz offowej.
jacoo napisał(a):Poster: "niewidzalna ręka może Pani węgiel przyniesc"....rozyebales system.
nadol napisał(a):Podzielcie się zdjęciami i filmiki z wycieczki szutrowej oraz offowej.
kristof_one napisał(a):Reprezentacja Lubelskiej Bandy Degustatorów Trunków Wszelakich dotarła po zmroku i w deszczu do domudla takiej imrezy i Ludzi warto!!! Super było bawić się z Wami wszystkimi oraz poznać nowych Ludzi
dzięki Rzeszowskim świrom za podprowadzenie
Bolek napisał(a):jacoo napisał(a):Poster: "niewidzalna ręka może Pani węgiel przyniesc"....rozyebales system.
![]()
![]()
Mina pani bezcenna
Górny napisał(a):jajco napisał(a):Kto by chciał troszkę powspominać to zapraszam do oglądania fotek zlotowych. https://drive.google.com/drive/folders/ ... HduZUNGN0E[/quote
WitojcieKoleżanki i Koledzy mam 48,3 GB materiału vajdeo z SZUTRÓW i OFF'a ale nie będę tego obrabiać bo nie UMIM a po drugie MI SIĘ NIE CHCE NAUMIĆ
:D:D więc jak mogę się tym materiałem z wami podzielić???
Wróć do Zlot TCP, 2017, jesień, Bieszczady
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość