Triumph Tiger Explorer, czyli Wincÿj mocy, WINCŸJ!

Dzięki Transalpowi nabrałeś doświadczenia i chcesz zrobić następny krok w motocyklowej przygodzie?
Tu znajdziesz kącik poświęcony innym jednośladom.

Re: Triumph Tiger Explorer, czyli Wincÿj mocy, WINCŸJ!

Postprzez makumba » 21.06.2018, 11:43

Nieźle, ja bym żądał wymiany całego silnika. Drugi raz mieli skrzynię a ta miazga krąży z obiegiem oleju po silniku - no chyba, że to konstrukcja z oddzielnym smarowaniem.
xl650v, drz 400
Awatar użytkownika
makumba
czyściciel nagaru
czyściciel nagaru
 
Posty: 505
Rejestracja: 22.08.2013, 21:23
Miejscowość: Kraśnik/Lublin
Mój motocykl: nie mam już TA

Re: Triumph Tiger Explorer, czyli Wincÿj mocy, WINCŸJ!

Postprzez Kristobal » 21.06.2018, 16:41

Może za dużo mocy... :P
Tak jakoś lubię być pośrodku niczego...
Awatar użytkownika
Kristobal
przycierający rafki
przycierający rafki
 
Posty: 1193
Obrazki: 0
Rejestracja: 19.06.2011, 15:48
Miejscowość: WKZ/LRY
Mój motocykl: inne endurowate moto

Re: Triumph Tiger Explorer, czyli Wincÿj mocy, WINCŸJ!

Postprzez uosiu » 21.06.2018, 16:43

Kristobal napisał(a):Może za dużo mocy... :P

No, ale to ktoś powinien odrobić zadanie domowe i posiedzieć odpowiednio dużo w AutoCAD czy innym SolidWorks :niewiem:
Ew jasno napisać w instrukcji obsługi, że na biegach 1-3, maksymalne odkręcenie manetki można robić tylko powyżej 7k rpm? Ale cholera, przecież to można zaszyć w mapie.
Awatar użytkownika
uosiu
miejski lanser
miejski lanser
 
Posty: 358
Rejestracja: 16.06.2014, 17:03
Miejscowość: Wrocław
Mój motocykl: XL650V

Re: Triumph Tiger Explorer, czyli Wincÿj mocy, WINCŸJ!

Postprzez Solidworks » 29.06.2018, 00:02

uosiu napisał(a):
Kristobal napisał(a):Może za dużo mocy... :P

No, ale to ktoś powinien odrobić zadanie domowe i posiedzieć odpowiednio dużo w AutoCAD czy innym SolidWorks :niewiem:
Ew jasno napisać w instrukcji obsługi, że na biegach 1-3, maksymalne odkręcenie manetki można robić tylko powyżej 7k rpm? Ale cholera, przecież to można zaszyć w mapie.

A cad'zie nic takiego nie zrobisz. Catia albo Solidworks. Acad to biedny program 3D. :tongue:
Solidworks
łamacz szprych
łamacz szprych
 
Posty: 636
Rejestracja: 03.02.2014, 23:09
Miejscowość: Trzebnica
Mój motocykl: XL650V

Poprzednia

Wróć do Outsiders



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości