Był bym dzwięczny bardzo ...

TROJAN napisał(a):LukaTrampek napisał(a):Super fotki Henry, ale cały czas nie widziałem swojego przejazdu przez rzekęczyżby nikt nie udokumentował
Widziałem jak bokiem na około poleciałeś.......
TROJAN napisał(a):Moze ktos złapał "złotego konia" mknącego przez wir wody ...............
LukaTrampek napisał(a):TROJAN napisał(a):Moze ktos złapał "złotego konia" mknącego przez wir wody ...............
A to nie jesteś Ty przypadkiem?
henry napisał(a):oleszka, co to za maniery, do powitalni natychmiast
PIES napisał(a):To niemożliwe, Oleszka to Ty, tata taki porządny gość![]()
oleszka napisał(a):BraFF jak masz może filmik ze śpiewem naszego "góralskiego słowika" Wiatraka to dawaj go na youtube
LukaTrampek napisał(a):...tak zupełnie z innej beczki to przyszedł mi super pomysł na zlot wiosną- może Naczelny i inni koledzy z regionu mnie poprą - jakbyśmy pojechali w Beskid Śląski/Żywiecki na 2-3 dni, zatrzymali się gdzieś na przedmieściach Bielska-Białej (może być nawet Szczyrk), moglibyśmy zrobić tzw pętle beskidzką (koledzy z regionu na pewno wiedzą o czym mówię) to jest piękna trasa w górach, którą objeżdża się całe Beskidy, moglibyśmy zrobić również paradę przez Żywiec, Wisłę no i przede wszystkim Bielsko, byłoby ciekawie, bo w końcu miasto jest dosyć spore i piękne...co o tym sądzicie?
Wróć do Zlot TCP, 2009, jesień, Inowłódź
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość