woltomierz przez przekaźnik

Trochę stali, kabelków, gumek ... i motocykl gotowy

woltomierz przez przekaźnik

Postprzez old1977 » 31.05.2018, 21:34



takie tam
Ostatnio edytowany przez old1977 31.05.2018, 22:06, edytowano w sumie 2 razy
Było YAMAHA sr 125,AT750 RD04,WFM M06 58 r.
JEST K750(Kaśka) 62 r.,TAXL600V PD06 88r.,SHL M17 GAZELA 175(WIATR) 68r.
Awatar użytkownika
old1977
dwusuwowy rider
dwusuwowy rider
 
Posty: 192
Rejestracja: 17.11.2017, 14:19
Mój motocykl: XL600V

Re: woltomierz przez przekaźnik

Postprzez Dlugi1 » 31.05.2018, 21:37

Film nie idzie (przynajmniej na fonie).


Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
Dlugi1
wiejski tuningowiec
wiejski tuningowiec
 
Posty: 94
Rejestracja: 14.06.2017, 09:52
Mój motocykl: XL650V

Re: woltomierz przez przekaźnik

Postprzez old1977 » 31.05.2018, 22:06

zobacz teraz :grin:
Było YAMAHA sr 125,AT750 RD04,WFM M06 58 r.
JEST K750(Kaśka) 62 r.,TAXL600V PD06 88r.,SHL M17 GAZELA 175(WIATR) 68r.
Awatar użytkownika
old1977
dwusuwowy rider
dwusuwowy rider
 
Posty: 192
Rejestracja: 17.11.2017, 14:19
Mój motocykl: XL600V

Re: woltomierz przez przekaźnik

Postprzez Solidworks » 31.05.2018, 22:55

Na schemacie masz w innym miejscu bezpiecznik niż w realu. Na schemacie jest między przekaźnikiem a akumulatorem, a w rzeczywistości pomiędzy przekaźnikiem a woltomierzem. Ale chyba nie ma to znaczenia skoro przekaźnik z odzysku?! :smile: Super filmik ! dzięki :thumbsup:
Solidworks
łamacz szprych
łamacz szprych
 
Posty: 651
Rejestracja: 03.02.2014, 23:09
Miejscowość: Trzebnica
Mój motocykl: XL650V

Re: woltomierz przez przekaźnik

Postprzez długi » 31.05.2018, 23:17

Ale Ty się nudzisz....nie dalej jak tydzień czy dwa temu mówiłeś o tym że masz taki koncept i już zrobione...jak ja bym chciał mieć takie samozaparcie :thumbsup: no i teraz zobaczyłem różnicę w zegarach,bo na żywca nie zwróciłem uwagi.Ogólnie jak zwykle świetna robota :thumbsup:
Jawa TS350...Jawa TS350...Jawa TS350...Yamaha XJ 900...Suzuki RF900R...Yamaha FSZ600 Fazer...Transalp 600...???
Awatar użytkownika
długi
osiedlowy kaskader
osiedlowy kaskader
 
Posty: 111
Rejestracja: 14.09.2017, 15:00
Miejscowość: LUBIN (ZdolnyŚląsk)
Mój motocykl: XL600V

Re: woltomierz przez przekaźnik

Postprzez old1977 » 01.06.2018, 05:24

Solidworks napisał(a):Na schemacie masz w innym miejscu bezpiecznik niż w realu. Na schemacie jest między przekaźnikiem a akumulatorem, a w rzeczywistości pomiędzy przekaźnikiem a woltomierzem. Ale chyba nie ma to znaczenia skoro przekaźnik z odzysku?! :smile: Super filmik ! dzięki :thumbsup:

fakt rzeczywiście machnąłem się,przekaźników wiadro w domu mam :grin:

długi napisał(a):Ale Ty się nudzisz....nie dalej jak tydzień czy dwa temu mówiłeś o tym że masz taki koncept i już zrobione...jak ja bym chciał mieć takie samozaparcie :thumbsup: no i teraz zobaczyłem różnicę w zegarach,bo na żywca nie zwróciłem uwagi.Ogólnie jak zwykle świetna robota :thumbsup:

chciałbym się po nudzić :wink: ,wiesz jak i ile robię teraz dodatkowo doszedł dzierżoniów a tam od 7 do 21 tyram także wolne tylko w niedzielę i ewentualnie ustawowe dni także :dupa: blada z większych wypadów w tym roku
Było YAMAHA sr 125,AT750 RD04,WFM M06 58 r.
JEST K750(Kaśka) 62 r.,TAXL600V PD06 88r.,SHL M17 GAZELA 175(WIATR) 68r.
Awatar użytkownika
old1977
dwusuwowy rider
dwusuwowy rider
 
Posty: 192
Rejestracja: 17.11.2017, 14:19
Mój motocykl: XL600V


Wróć do Zrób to sam



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość